top of page
References
A VILÁGJÁRÓ
PARTY ZENEKAR
 
 

The

Globetrotter

Party Band

JU     T

KÖZEL 1000 FELLÉPÉS
4 ÉV ALATT

Just Showband

Produkció

info@justshowband.com

​Tel: +36303860163

 

  • w-googleplus
  • YouTube Clean
  • w-facebook

I'

Üdvözlünk egy színvonalas zenekar honlapján!

 

   Amennyiben egy igazán vidám és fiatalos zenekart keresel, a legjobb helyen jársz. Együttesünk 2005 decemberében alakult. A kezdetektől fogva törekszünk a legjobb hangulatot megteremteni minden rendezvényen, legyen szó céges estélyről, esküvői party-ról, utcabálról, egyetemi buliról, klub koncertről vagy fesztiválról. A csapat 2009-ben újjáalakult azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az átlagon kicsit felülemelkedve, a közös zenélésen és szórakoztatáson túl egy igazán igényes szolgáltatást nyújtson. Ettől kezdve célunk a lendületességen, fiatalosságon kívül az lett, hogy a lehető legszínvonalasabban szórakoztassunk szinte minden korosztályt, legyen szó hangzásról, hangszerelésről, megjelenésről, előadásmódról, hozzáállásról vagy csak általánosságban "A zenekarról".

 

   A táncolni vágyók, a házibuli, vagy épp a dübörgő party zenét kedvelők éppúgy megtalálják repertoárunkon kedvenc dalaikat, mint azok, akik inkább csak hallgatni, nézni szeretik az együttest, mégpedig úgy, hogy a hangerő ne zavarja a beszélgetést. Ennek megfelelően alakítottuk ki hang- és fénytechnikánkat is.

 

   A fent részletezett koncepciónknak köszönhetően a legkülönbözőbb rendezvényeken, helyszíneken szórakoztattuk már a nagyérdeműt itthon és külföldön egyaránt. Munkabírásunkról, tapasztaltságunkról tanúskodik, hogy rendszeresen vállalunk hosszabbtávú munkákat, melyek mindennapos fellépést jelentenek. Erről bővebben a lap tetején, a "Referencia"menüpontban.

 

   Ha felkeltettük érdeklődésedet, nézd meg koncert videóinkat, vagy hallgasd meg hangfelvételeinket és elképzeléseddel keress meg minket email-ben, vagy telefonon.

"Tökéletes választás minden alkalomra. Legyen az

Esküvő, céges rendezvény, hotel party, hajós fellépés, vagy privát buli"

  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic
  • Google+ Classic
bottom of page