top of page
Anchor 8
References

A zenekarról

"
"

 

  Zenekarunk kizárólag élőben zenél. Igyekszünk megőrizni a műsorunkon szereplő dalok eredeti hangzását, hangulatát. Célunk, hogy műsorunk minél színesebb legyen látványban, hangzásban egyaránt. Ezt a következő eszközökkel érjük el:

   Együttesünk minden tagja hangszeren játszik. Az alaphangszerekért (dob, gitár, basszusgitár, billentyű) a "fiúk" felelnek, ezt egészítik ki az egyéb ütős és fúvós hangszerek, melyeket az énekesnők szólaltatnak meg.

   Az éneklésre is különös hangsúlyt fektetünk, hiszen tudjuk, mennyire fontos, hogy a közönség a dalok eredeti hangzásához nagyon hasonlót hallhasson vissza. Az énekes személye az  eredeti előadó hangszínének és stílusának megfelelően változik. A három front énekesen kívül a basszusgitáros és a dobos is énekel néhány dalt. A szólamok felépítésén szintén sokat dolgozunk a telt hangzás elérése érdekében. A gyakori együtt éneklés jó hangulatot teremt, sőt, észrevétlenül a közönséget is éneklésre csábítja. 

   A mozgás szintén nélkülözhetetlen eleme fellépéseinknek. Legyen az előre megkoreografált, külön táncos műsor (mely igény szerint megrendelhető), vagy egyszerű mozgás, melyet az előadásmód bizonyos dalok tekintetében megkíván, sőt esetenként megkövetel. 

   A látványt a tánc és a fények mellett öltözékünkkel is igyekszünk fokozni. A zenekar mindig, minden körülmények között igényesen jelenik meg a színpadon. A hat fellépőruha mindig harmonizál egymással. A különböző kollekciók segítenek, hogy a zenekar is illeszkedjen az adott rendezvény hangulatába. A tökéletes koncepció kialakításában segít a zenekar stylistja, Balla Emese. 

  Mindebben segít az állandó, hat fős felállás. A Just Showband csak ebben a formációban dolgozik, hiszen így tudja garantálni a tökéletes minőséget.

Anchor 5

Ahogy az már kiderült, a Just Showband kizárólag élőben zenél. Ehhez, a manapság szokásosnál nagyobb létszámú zenekar szükséges. Együttesünk 4 fiú, 2 lány fellálásban zenél, állandó tagokkal. Ami külön büszkeséggel tölt el minket, hogy mi nem egy összeválogatott formáció vagyunk, családi- és sokéves baráti kapcsolat fűz egymáshoz minket.

A zenekar egyik énekesnője. Megjelenése és csodálatos hangja minden közönséget magával ragad. Az éneklés mellett egy speciális, elektromos klarinéton (Akai EWI), valamint ütőhangszereken is játszik a zenekarban. 

Ének tanári végzettségét a vokálok kidolgozásában kamatoztatja. Több mint tíz éve foglalkozik a könnyűzenével.  Zenekarunk alapító tagjaként megszámlálhatatlan alkalommal és megszámlálhatatlan helyen szórakoztatta a közönséget a Just Showband frontvonalában.

A zenekar másik énekesnője. Testvéréhez hasonlóan, ő is elbűvölő jelenség a színpadon. Hangjuk, és megjelenésük is tökéletesen kiegészíti egymást. Az éneklés mellett szaxofonozik és különböző ütőhangszereken is játszik. Ritmusérzékének és tánctudásának köszönhetően ő koordinálja lépéseinket és színpadi koreográfiáinkat. A zenekar legfiatalabb  tagjaként már kamasz kora óta énekel zenekarokban. Öt éve dolgozik velünk, és ezidő alatt körbeutazta a Földet.

Anchor 6

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

A zenekar vezetője. Gitározik és énekel az együttesben. Angol-művelődésszervező szakon végzett, és ennek köszön-hetően itthon és külföld egyaránt ő szervezi a zenekar fellépéseit, vala-mint  a műsorvezető szere-pét is magára vállalta a fellépések során. Zenei munkái mellett folyama-tosan azon fáradozik, hogy a zenekar minél pro-fesszionálisabb szinten, a legjobb körülmények között léphessen fel, és a legtöbbet nyújthassa a közönségnek.

A zenekar dobosa, valamint harmadik alapító tagja. Húsz éve foglalkozik zenével. A dobolás mellett tanult zongorázni, és jelenleg is énekel az együttesben. A funky stílus elkötelezettje, de az utóbbi években a latin, illetve karib ritmusokkal is elkezdett komolyabban foglalkozni. Mindene a zene. Profi hozzáállásának köszönhetően, mindig stabil és biztos alapot nyújt a zenekar számára. A modern kor elvárásainak megfelelően, akusztikus dobfelszerelés mellett elektromos hangszeren is játszik, amennyiben a fellépés úgy kívánja.

A zenekar basszusgitárosa, emellett énekel is. A fellépések hangulatát mindig feldobja pozitív, vidám személyisége. Nincs olyan helyzet, amiből ne jönne ki jól. Azonban amikor komoly dolgokról van szó, rendíthetetlen. A repertoár mindenkori felelőse, ő állítja össze a fellépések programját. Minden zenei stílust kedvel, és nincs olyan dal, amit ne úgy adna elő, mintha nem a kedvence lenne. Célja, hogy minden körülmények között a legjobbat nyújtsa, és hogy a közönség hihetetlenül jól érezze magát.

A Just Showband billentyűse. Szorgalmának köszönhetően szinte minden nagyobb zenei műfajban otthonosan mozog. Minden zenei irányzatra nyitott, imádja a mondanivalóval bíró dalokat. Több évtizedes zenei múltját hibátlanul kamatoztatja a zenekarban.  Az összes dalhoz megtalálja a legtökéletesebb hangszínt. Igyekszik minél több muzikalitást magába szívni kedvencei felvételeiből. Számára a zene és a családja az első.

Anchor 7
bottom of page