top of page

I'

Mi mindig, minden körülmények között a legjobb tecchinkai háttérrel dolgozunk.

   Berendezéseinket úgy válogattuk össze, hogy bármilyen féle rendezvényen helyt álljanak. Technikai hátterünk lehetővé teszi a különböző igényeknek megfelelő rendszer telepítését. Alap hangrendszerünk 2 X 1200 W teljesítményt biztosít, amely akár egy 500 fős rendezvény lebonyolítására is alkalmas.

 

 Hangszereink tekintetében is a folyamatos fejlesztés jellemző ránk. Mivel mindnyájunknak szenvedélye a zene, ezek az eszközök nem csak egyszerű tárgyak számunkra. A modern technikai lehetőségeknek köszönhetően felszerelésünk nagyságát, hangerejét 100%-ig a rendezvény jellegéhez tudjuk igazítani. Amennyiben szolidabb hangerőre van szükség, elektromos dobot használunk, illetve a rock koncerteken szokásos gitár erősítőket is otthon hagyjuk.:) Mindez lehetővé teszi a zenekar összhangerejének tökéletes szabályozását.

 

   Nagyformátumú, 32 csatornás digitális keverőpultunknak és  hozzáértő technikai személyzetünknek köszönhetően az sem okoz gondot, ha az est folyamán más előadót is hangosítanunk kell. A műsorszámok közötti átállás ideje is sokkal rövidebb, mint az analóg pultok eetében.

 

   Műsorvezetéshez, illetve konferáláshoz külön vezetéknélküli mikrofont tudunk biztosítani.

 

    Egy zenekar esetében a hangtechnika kritikus kérdés, de hasonlóképpen fontos a látvány, illetve a fénytechnika is. Ezen a területen is igyekszünk megtalálni a legkompaktabb megoldásokat. A legtöbb helyen fontos a látvány, viszont a hely szűke miatt a kivitelezés nehéz feladat. Mi épp emiatt használunk túlnyomó részt LED technikájú fény rendszereket. A kis méret, a könnyen kezelhetőség és a látvány tökéletes összhangban van ezen eszközöknél. Természetesen a mobil-fényrendszerünk (15-20 db-os LED rendszer) mellett, igény esetén további megoldással is szolgálhatunk, mint például: projektoros háttér, intelligens lámpák, effekt fények.

 

   Reméljük, a fentiekből kiderül, hogy tényleg komoly hangsúlyt fektetünk a produkció technikai hátterére is. Amennyiben további kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzánk emailben.

 

 

Technika

bottom of page